Sortides a cavall

Vine a gaudir d'un passeig diferent envoltat de natura. Coneix aquest noble animal mentre fas esport acompanyat de la teva familia i/o els teus amics.
Les sortides es realitzen aprofitant l'entorn natural de la zona: camins rurals, rieres, petits boscos, etc. En temporada d'hibern pots gaudir de sortides a la platja de Cambrils.
Per obtenir més informació pots contactar amb nosaltres.

Fotografies

Poni Club

A la Hípica Castells t'esperen un bon grup de petits ponis amb moltes ganes de passart-ho be.
Pots gaudir d'aquests petitons mitjançant passejades pel circuit pony o a través de les classes d'equitació per als més petits.
Passejos a partir de 2 anys, classes a partir de 5 anys.

Fotografies

Tres tombs

Ens agrada participar en les diferents festes dels pobles i formar part de la tradició. Els Tres Tombs és una excusa perfecta per unir tradició i món equí.
Cada any participem com a hípica en diferents pobles. T'agradaria formar part d'aquesta colla?

Fotografies

Activitats especials

Buscar la lluna

Aquesta és una sortida especial, una nit màgica on la lluna plena d'estiu és el nostre únic fanal. La lluna guia els nostres pasos a través de camins i boscos per unir les nostres ànimes amb la dels preciosos animals en una cavalcada molt espiritual.

Carnaval

És una festivitat divertida, creativa i original. Consisteix en un concurs de disfresses molt especial ja que genets i cavalls han de formar un sol equip, una exhibició de doma guarnida d'una escenificació i reprentació genials de la temàtica escollida et faran guanyador d'aqeuest magnífic concurs. Després de tanta feina una bona calçotada per riure i gaudir de bona companyia.

Patges Reials

Aquesta hípica té contacte directe amb les seves Magestats Els Reis d'Orient, ens encomanen observar els nens i nenes de Cambrils per després informar-los de qui s'ha portat be i qui regular. Som Patges Reials a cavall i ens podeu veure a la Cavalgata de Reis de Cambrils.

Dia del Club

Aquest és un dels dies més importants de l'any per a la hípica, és el dia en que tornem als nostres amics/clients tot allò que ens donen durant la restad e l'any. És un dia on els grans es tornen petits i els petits s'ho passen pipa! Gaudim dels cavalls en bona companyi, juguem, competim, riem, ens divertim i finalment seiem tots junts a taula com una gran família.

Fires

Podràs trobar el nostre estant en algunes fires del cavall. Allí ens podràs conèixer i rebre informació de forma personal de qualsevol cosa relacionada amb el nostre club.
Busca l'estant del Club Hípic Castells.

Contacta:
Josep Castells 649427331 - 977791833

Pàgina creada per Albert Gamundi

Segueix-nos

  • Facebook